Článek

Misha

12.08.2013 23:18 - CastielkaCollins74 - komentáře (0)

Misha Collins je můj nejoblíbenější herec. Nejvíc se mi líbí jako Castiel v seriálu Lovci duchůInnocent.

Velice talentovaný americký herec, jenž se proslavil rolí anděla Castiela v seriálu Lovci duchů.

Misha Collins, rodným jménem Misha Dmitri Tippens Krushnic, se narodil 20. srpna 1974 v Bostonu v Massachusetts. Vyrůstal v Greenville, Massachusetts, vychováván svou matkou Rebekou Tippens. Má bratra Sashu a sestry Daniellu a Elizabeth.

Po střední škole se pokoušel prosadit v tesařství. Ale ačkoliv byl nadaný a snaživý, nijak se neprosadil, a tak se rozhodl jít na univerzitu v Chicagu, kde studoval sociální teorii. V Chicagu v roce 1995 byl internistou Bílého domu v personální kanceláři prezidenta Clintona.

Poté se se svou nynější manželkou Victorií Vantoch, se kterou má chlapce, Westa Anaximandra, narozeného 23. září 2010, přestěhovali do Washingtonu D.C. Tam 6 měsíců působil v Národním veřejném rádiu. Mezitím se rozhodl, že kariéra politika je pro něj nevhodná a nezajímavá a se svou ženou společně založili softwarovou společnost.

Aby pomohl rozvíjející se firmě, začal brát modelingové příležitosti a herecké role. Už po pár rolích si uvědomil, že herectví je to, co naplňuje jeho život, a že to není
ani politika ani podílení se na vedení softwarové firmy.

Nejenže je talentovaný herec, ale i spisovatel. Napsal mnoho básní, mezi které patří i Staré kosti a Dětské kalhoty, které vyšly v amerických literárních magazínech a denících - "The Columbia Poetry Review", "The California Quarterly" a "Pearl Magazine".

Misha má bizarní smysl pro humor, který rád ukazuje na svém twitteru, kde své fanoušky nazývá sluhy. A že jich má dost - něco okolo 230 tisíc. Zasloužil se o založení a je také prezidentem neziskové charitativní internetové stránky - www.TheRandomAct.org, které vybraly více než 30 tisíc dolarů na pomoc UNICEF pro zemětřesení na Haiti.

Mezi jeho koníčky patří snowboarding, jízda na kole, běhání a také meditace, kterou se naučil během svého stráveného času v buddhistickém klášteře v Nepále.

Jako herec působí od roku 1999. Za tu dobu si zahrál různorodé role ve spoustě seriálů jako například: Čarodějky, 24 hodin, Kriminálka: Las Vegas, New York, Pohotovost, Plastická chirurgie s.r.o., Můj přítel Monk a další.

Mohli jste ho také vidět ve sci-fi filmu Apokalypsy ze Stonehenge, v thrilleru Bestie Karla, kde si zahrál sériového vraha, v romantické komedii Jen přes její mrtvolu a v dramatu Narušení, kde si zahrál po boku hereckých krásek Angeliny Jolie a Winony Ryder. I Misha se dočkal své slávy. Proslavil se rolí anděla Castiela, kterého si zahrál po boku Jensena Acklese a Jareda Padaleckiho v seriálu Lovci duchů. Na tuto roli se velmi dobře připravoval a dokonce si přečetl i část Bible - Zjevení.

Přidej komentář

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře

Zatím žádné komentáře